AcasăStiriTârgul de Cicloturism, de la Brașov. rimăria Râșnov, alături de Asociația Rosenau...

Târgul de Cicloturism, de la Brașov. rimăria Râșnov, alături de Asociația Rosenau Turism, a prezentat turistilor traseele amenajate pentru biciclete

-

La acest târg, Primăria Orașului Râșnov, alături de Asociația Rosenau Turism prezintă cele șase trasee pentru biciclete amenajate special pentru iubitorii de mișcare.
Standul de prezentare este amenajat pe Aleea de Sub Tâmpa. Prima ediție a Târgului de Cicloturism se va desfășura inclusiv sâmbătă și duminică.
Cele șase trasee amenajate în orașul nostru au atrs   atenția tuturor pasionaților de mișcare. Sute de turiști au cerut detalii despre pistele de biciclete. Oferta cuprinde trasee cu grade diferite de dificultate, de la ușor și până la dificil. Orașul nostru este prezent cu un stand special amenajat, pe Aleea de sub Tâmpa, alături de asociații și organizații de profil din toată țara.

Lasă un răspuns

Must Read

Ski Rasnov: Pregătiri intense pentru competițiile din această săptămână.

0
Ziua noastră a început dis-de-dimineață cu pregătiri intense pentru competițiile din această săptămână. În cele 3 zile de competiție vor avea loc: 🔹2 etape de Cupă...

Descoperă mai multe la Râșnoveanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura