AcasăStiriTârgul de Cicloturism, de la Brașov. rimăria Râșnov, alături de Asociația Rosenau...

Târgul de Cicloturism, de la Brașov. rimăria Râșnov, alături de Asociația Rosenau Turism, a prezentat turistilor traseele amenajate pentru biciclete

-

La acest târg, Primăria Orașului Râșnov, alături de Asociația Rosenau Turism prezintă cele șase trasee pentru biciclete amenajate special pentru iubitorii de mișcare.
Standul de prezentare este amenajat pe Aleea de Sub Tâmpa. Prima ediție a Târgului de Cicloturism se va desfășura inclusiv sâmbătă și duminică.
Cele șase trasee amenajate în orașul nostru au atrs   atenția tuturor pasionaților de mișcare. Sute de turiști au cerut detalii despre pistele de biciclete. Oferta cuprinde trasee cu grade diferite de dificultate, de la ușor și până la dificil. Orașul nostru este prezent cu un stand special amenajat, pe Aleea de sub Tâmpa, alături de asociații și organizații de profil din toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Justiția Memoriei | Armand Goșu – Un an de război. Invazia...

0
Ciclul de conferințe „Justiția memoriei”, organizate de Fundația Academia Civică – Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței și Fundația Spandugino, coordonate și moderate de...