Un autocar s-a rasturnat pe drumul dintre Rasnov si Paraul Rece. A fost activat planul rosu de interventie/ Raed Arafat: Sunt 12 raniti in accident

0
761

Un autocar s-a răsturnat vineri seara, pe DN 73A, în județul Brașov între Râșnov și Pârâul Rece, informează purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja. Marian Rasaliu, prefectul județului Brașov, a declarat că în urma accidentului de autocar de pe DN73A sunt rănite 20 de persoane, toate fiind conștiente, echipajele de intervenție lucrând pentru descarcerarea unei persoane, în timp ce o a doua a fost descarcerată deja.

„Este vorba despre un autocar cu pasageri adulți, care mergeau într-un team building, la o cabană din zona Bănicel. În acest moment se acționează pentru salvarea victimelor. Traficul în zonă este blocat în totalitate. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele accidentului. Vom reveni cu informații”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

UPDATE ORA 19.59 Brașov: Autocarul implicat în accidentul de pe DN73 A nu transporta copii

Autocarul implicat vineri într-un accident rutier pe DN73 A între Râșnov și Pârâul Rece nu transporta copii, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

mai mult la :  www.agerpres.ro/social/2017/06/23/alerta-brasov-autocar-cu-copii-rasturnat-pe-dn73a-intre-rasnov-si-paraul-rece-19-04-08

Lasă un răspuns