Alianta pentru Primaria Rasnov. Candidat, Daniel Diaconu de la PER

0
1065

Incepe batalia pentru Primaria Rasnov. Daca Liviu Butnariu si-a anuntat candidatura la Primaria Rasnov in urma cu cateva saptamani, candidatul PER, Daniel Diaconu, si-a facut publica intentia de a candida inca de la sfarsitul anului trecut. Mai mult decat atat, candidatul PER va avea si sustinerea PSD si ALDE, in urma unei intelegeri parafate zilele trecute.

Astfel, lupta pentru fotoliul de primar al orasului Rasnov se va da intre Liviu Butnariu de la PNL si Daniel Diaconu, candidatul sustinut de PER, ALDE si PSD. Ultimul pare sa se bucure de o incredere mai mare in randul locuitorilor din Rasnov, cel putin asa reiese si din sondajele efectuate. In schimb, Liviu Butnariu are sprijinul fostului primar, actual presedinte al Consiliului Judetean, Adrian Vestea.

Numai ca, dupa ce a candidat pentru un nou mandat de primar, Adrian Vestea i-a lasat balta pe alegatori preferand scaunul de presedinte al Consiliului Judetean Brasov. Aceasta miscare se pare ca nu le-a cazut bine locuitorilor. Acestia isi doresc sa aiba stabilitate.

mai mult la :  transilvania365.ro/alianta-pentru-primaria-rasnov-candidat-daniel-diaconu-de-la-per/

Lasă un răspuns