Căncescu rămâne în arest la domiciliu, dar se mută la Râşnov

0
637

Magistraţii Tribunalului Braşov au respins la termenul de joi cererea de revocare a arestului la domiciliu a preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean CJ, Aristotel Căncescu, cu solicitarea de a fi judecat sub control judiciar, dar au admis cererea privind schimbarea arestului la domiciliu, de la locuinţa din Braşov a acestuia, la cea din Râşnov.

aristotel-cancescu-ramane-in-arest-preventiv-294638

De asemenea, magistraţii au aprobat cererea lui Aristotel Căncescu privind punerea la dispoziţie a copiilor înregistrărilor făcute de DNA în dosarul în care este cercetat pentru luare de mită, abuz în serviciu, trafic de influenţă, instigare la tentativă la abuz în serviciu şi spălare a banilor.

Hotărârea instanţei poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare”, a precizat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătoarea Alina Mioc.

Aristotel Căncescu a fost arestat preventiv în 25 octombrie 2014 şi a fost eliberat la sfârşitul lunii februarie 2015, măsura fiind înlocuită cu arestul la domiciliu.

În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi nouă inculpaţi, printre care şi fostul deputat PC Ioan Diniţă, care a demisionat din Parlament la începutul lunii aprilie 2015, toţi judecaţi sub control judiciar. Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru data de 12 iunie.

mai mult la :

Căncescu rămâne în arest la domiciliu, dar se mută la Râşnov

 

Lasă un răspuns