După două luni în care au stat singuri, dinozaurii de la Râşnov vă aşteaptă, de vineri. Dino Parc se redeschide oficial doar cu spaţiile outdoor, într-o primă fază, anunţă administratorii acestuia. Însă, pentru ca toate lucrurile să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, aceştia transmit vizitatorilor că toţi vor trebui să respecte măsurile impuse de autorităţi.
Cu masca pe faţă, inclusiv pentru copii. Găsiţi de cumpărat şi la casierie
Turiştii trebuie să ştie că îşi pot cumpăra bilete şi online, de pe bilete.ro.
Însă vor fi suplimentate şi casele de bilete, în funcţie de fluxul de oameni. „Recomandarea noastră este ca toţi vizitatorii să poarte mască de protecţie. Este recomandat ca şi copiii de peste 3 ani să poarte mască de protecţie. În cazul în care cineva nu are, se vor putea achiziţiona măşti şi mănuşi fără adaos comercial de la intrarea în parc”, anunţă reprezentanţii Dino Parc.
Număraţi la intrare
La intrare va fi măsurată temperatura vizitatorilor. Cine are peste 37,3, face cale întoarsă. „Pentru a evita supraaglomerarea, am implementat un sistem care ne permite să ştim constant numărul de vizitatori care vor intra în parc. De asemenea, am amplasat un covor cu dezinfectant la intrarea în parc pe care toţi vizitatorii vor fi rugaţi să păşească înainte de a intra. Fluxurile de intrare şi ieşire ale parcului sunt acum complet separate”, a mai spus sursa citată.
Pentru moment, cinematografele, expoziţiile indoor şi locurile de joacă vor rămâne închise. Se poate vizita, însă, întregul traseu cu dinozauri. Celelalte activităţi vor fi deschise de îndată ce situaţia generală o va permite.
Aleile, lărgite. Vă veţi putea plimba şi în toate spaţiile din parc
În plus, pentru a nu fie create aglomeraţii, au fost lărgite aleile de pe traseul cu dinozauri. De asemenea, vizitatorii vor avea acces în toate spaţiile din parc, nu doar pe alei ca până acum. De asemenea, au mai fost amplasate încă 150 de bănci cu distanţă între ele.
Reeprezentanţii Dino spun că la fiecare 15 minute vor fi dezinfectate spaţiile comune expuse (mânere, balustrade, etc.) Vor fi şi recipienţi cu dezinfectant, atât la intrare, cât şi în interiorul parcului. Personalul de supraveghere a fost suplimentat şi toţi vor avea echipamente de protecţie, au mai spus cei de la Dino Parc Râşnov.
mai mult la  /bzb.ro/

Lasă un răspuns