Dragi prieteni, ne-am hotărât ce facem/faceți la vară!

Am lucrat de la distanță începând din martie, am planificat, am modificat, iar am planificat, am așteptat să vedem când vom putea ieși în siguranță din case și am văzut cu îngrijorare cum se anulează evenimente.

Muțumim partenerilor care au confirmat că ne sunt alături și la bine dar mai ales la greu. Prin urmare am hotărât să facem două FFIR-uri anul acesta: între 17 și 26 iulie 2020 o să fie #FFIR #12.1 (o să dăm mai mult cu Pace) iar între 21 și 30 august 2020 o să fie #FFIR #12.2 (varianta mai Război-nică). Ca să nu ne aglomeram, ca să ne simțim în siguranță. Dar mai ales ca să ne vedem de două ori și să recuperam această primăvară izolată.

2 x 10 zile de vară la munte, fără covor roșu, fără fițe, același program de calitate ca anii trecuți dar cu mai mult timp de respiro. Că doar e vacanță iar aerul de la Râșnov merge bine cu activitățile culturale.
Revenim curând cu detalii despre program.

Până atunci ne lăudăm cu afișul câștigător de anul acesta. El este realizat de Ionuț Popescu (Popescu) care ne-a propus un concept de grafică pentru Război și Pace, tema ediției FFIR din 2020, cu multe “opțiuni”.
Decizia este la noi.

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov

Lasă un răspuns