La Râsnov : Adolescent pedepsit pentru un furt de fier vechi inventat. „Nu e normal ce a facut baiatul ala”

0
877

Un adolescent de 14 ani, din judetul Brasov sustine ca a primit o pedeapsa cumplita pentru un furt pe care nu l-a comis.

Povesteste ca angajatul unui centru de colectare a fierului vechi din oras l-a acuzat ca a luat bunuri din curte si, ca sa-l invete minte, l-ar fi sechestrat in cladire, si l-ar fi batut crunt. Politistii au descoperit insa ca furtul era inventat asa ca tanarul acuzat de violenta, in varsta de 22 de ani, este acum cercetat penal.

Baiatul de 14 ani sustine ca a aruncat o petarda in curtea unui centru de colectare a fierului vechi din Rasnov. Infuriat, angajatul de acolo l-a prins pe baiat, l-a inchis intr-o incapere si l-a obligat sa semneze o declaratie cum ca ar fi furat. Copilul a refuzat si, sustine el, a urmat bataia crunta.

George Danca, procuror : “Agresorul nu si-a recunoscut vina, a zis ca tanarul a furat fier vechi dar in urma anchetei s-a stabilit ca nu a fost vorba de niciun furt.”

Culmea, angajatul centrului a chemat si politia ca sa reclame furtul si asa s-a descoperit adevarata fapta grava. Anchetatorii l-au retinut pe tanar pentru 24 de ore. “Am auzit ca l-a batut si sa il tii 2 ore inchis e deja sechestrare”, spune un vecin. “Nu e normal ce a facut baiatul ala, putea sa il fi lovit in cap si sa pateasca ceva grav”.

mai mult la :  stirileprotv.ro

Lasă un răspuns