O altă fată de 15 ani din Râşnov a intrat în jocul „Balena albastră”

0
927

Jocul „Balena albastră” face în continuare victime! IŞJ a convocat o şedinţă de urgenţă cu directorii de şcoli din Braşov.

După tânăra de la centrul de plasament din Codlea, o altă fată de 15 ani din Râşnov a intrat în joc. A postat apoi pe facebook o parte dintre provocă şi aşa au aflat colegii, profesorii şi părinţii despre gestul ei. Adolescenta şi-a şters ulterior aplicaţia dar, de când a renunţat la joc, tânăra spune că primeşte des telefoane de ameninţare.

Săptămâna trecută, o adolescentă de 15 ani, care învaţă la Liceul Tehnologic din Râşnov, şi-a instalat pe telefon aplicaţia „Balena albastră” în timp ce era acasă. A primit apoi o listă cu provocările peste care trebuia să treacă.
„Mi-a spus că a intrat în joc şi acum, recent, a scos tot. Mi-a spus că era curioasă”, povesteşte o colegă de-a tinerei, de la Liceul Tehnologic Râşnov.
Ca să demonstreze că şi-a instalat aplicaţia, fata a postat pe facebook lista cu provocări. Copila trebuia să scrie pe mână, cu o lamă, F58. A doua zi trebuia să se trezească la ora 4.20 dimineaţa şi să se uite la clipuri de groază. O altă provocare era ca fata să îşi facă pe mână trei tăieturi.
„Am stat de vorbă cu eleva şi cu domna dirigintă şi fetiţa s-a lămurit despre ce este vorba şi a şters şi aplicaţia şi jocul şi s-a lămurit că nu doreşte să participe la aşa ceva”, a declarat Cristian Dudulean (foto), directorul Liceului Tehnologic Râşnov.

mai mult la :   www.bzb.ro

Lasă un răspuns