Oraşul Râșnov: Astăzi s-a semnat, la Primăria Râșnov contractul privind reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă a orașului Râșnov

0
754

Contractul a fost semnat cu un grup de firme unde lider este SC EUROPAN PROD SA. Valoarea contractului depășește suma de 6 milioane de lei cu tot cu TVA, iar durata este de 24 de luni de la data emiterii ordinelor de începere a lucrărilor

Prin această investiție privind reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă, se preconizează că vor fi deservite un numar de 420 de gospodării. În cadrul proiectului va fi prevăzut un numar de 50 de branșamente individuale la rețeaua de distribuție proiectată, un număr de 329 de branșamente individuale la care se schimbă conducta de legatură între rețeaua de distribuție și căminul de branșament existent cu fitingurile aferente și un număr de 41 de branșamente individuale, pentru zona de blocuri. Căminele de branșament vor fi amplasate la limita de proprietate, pe domeniul public.

De asemenea în cazul căminelor de branșament existente, care se află într-o stare bună de exploatare, se vor amplasa numai apometrele în număr de 1783 bucăți.

Se vor efectua lucrări pe DN73, pe strada Teiului, Cartier Florilor 1, Cartier Florilor 2, strada Caraiman, Câmpului, Grădinarilor, Gării 1, Gării 2, Gării 3, Gării 4, Negoiu, I.L. Caragiale, Valea Cetății, Matei Basarab, Romulus Cristoloveanu, Inel Verze ( DN73A ), Prelungire Cimitir, Prelungire Alecu Russo, Cartier Chimica ( DN73A ), Drum 1 ( rezervor Poiana Roșie )

La reteaua de distribuție existentă se vor amplasa doar apometrele în interiorul căminelor de branșament existente pe urmatoarele străzi:

Strada Vanatori ; Strada Vulcanului ; Strada Ghimbasel ; Strada Mica ; Strada Salciei ; Strada George Cosbuc ; Strada Iazului ; Strada Bucegi ; Strada Iancu Sofran ; Strada Uzinei ; Strada Mihai Eminescu ; Strada Misu Pop si Piata Scolii ; Strada Aurel Vlaicu ; Strada Eroilor ; Strada Panduri ; Strada Mihai Sadoveanu ; Strada Postavarului ; Strada Tudor Vladimirescu ; Strada Alecu Russo ; Soseaua Bran ; Strada Campului ; Strada Glajerie si Strada Plopului ; Strada Liviu Rebreanu ; Strada I.L.Caragiale ; Strada I.L.Caragiale – blocuri cartier ; Strada Predeal ; Strada Izvorului ; Strada Teiului ; Strada Nicolae Balcescu ; Strada Nou Primaverii ; Calea Brasov si blocuri M.A.N.

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns