Oraşul Râșnov: Din luna iulie a acestui an râşnovenii vor circula la Braşov cu autobuzele RATBV, linia 200

0
808

Din luna iulie a acestui an, râşnovenii nu vor mai circula la Braşov cu autobuzele sau microbuzele operatorilor privaţi, ci cu cele ale RATBV.

Practic acest lucru se va întâmpla în toate cele 17 localități care fac parte din Asociaţia Metropolitană de Dezvoltare Durabilă a Transportului Public. Orașul Râșnov este înscris în această asociație de transport metropolitan încă din anul 2013. De atunci se poartă discuții pe acest subiect.

Specialiștii Asociației Metropolitane de Dezvoltare Durabilă a Transportului Public au stabilit cinci coridoare ale transportului metropolitan care urmează legăturile cu principalele localități, pe drumuri naționale sau județene, toate legate de Brașov. La Râșnov va exista coridorul 200. Asta înseamnă că toate autobuzele RATBV care vor face legătura dintre Râșnov și Brașov, vor avea indicativul 200.

Așadar, în 30 iunie 2019, licențele de transport ale operatorilor privați de transport vor expira, iar de la 1 iulie 2019, transportul în Zona Metropolitană va fi asigurat doar prin intermediul Asociației Metropolitane de Dezvoltare Durabilă a Transportului, care va elibera licențe de transport.

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns