După mai multe luni de așteptare, transportul metropolitan va ajunge la Râșnov din 23 decembrie. Cel puțin așa s-a stabilit împreună reprezentanții Asociației Metropolitane de Dezvoltare Durabilă a Transportului Brașov.

Toate detaliile au fost pregătite, astăzi fiind făcută chiar și o vizită în teren, cu un autobuz articulat – la care a participat primarul Râșnovului, Liviu Butnariu, directorul Asociaţiei Metropolitane de Dezvoltare Durabilă a Transportului Braşov, Aurelian Danu și reprezentați ai RATBV – traseul viitoarei linii fiind parcurs de unul dintre autobuzele, care vor circula pe linia 120.

Pe traseu au fost identificate unele zone, unde trebuiau executate mici modificări, pe care Primăria Râșnov le va rezolva. La capătul de linie, de pe strada I.L. Caragiale, trotuarul nu permitea încadrarea corespunzătoare a autobuzelor RAT. Autoritățile locale au decopertat deja zona unde trebuia făcut mai mult loc, iar mâine se va finaliza lucrarea, astfel încât, pe 23 decembrie, transportul metropolitan să fie operabil.

Oraşul Râșnov

 

Lasă un răspuns