RÂȘNOV. Azi e proba VEDETĂ a Naționalelor de sărituri cu schiurile!!! Rezultatele din ultimele două zile…

0
779

Astăzi, la complexul olimpic de sărituri cu schiurile situat pe Valea Cărbunării – Râșnov, are loc cea mai interesantă probă a Campionatelor Naționale pe material sintetic. De la ora 14.00, pe trambulina având K 90 de metri, cei mai valoroși săritori români ai momentului se întrec pentru titlul probei open la seniori.

La competiția open programată pe trambulina având K 64 de metri, la băieți primul a fost Iulian Pâtea, urmat de Eduard Török și Farkas Hunor, toți de la CS Dinamo – Centrul Brașov.

La feminin, pe aceeași trambulină, victoria i-a revenit Danei Haralambie (AS Săcele), top 3-ul fiind completat cu Carina Militaru și Bianca Ștefănuță, ambele de la CSS Brașovia.

sarituri_6

În concursul masculin pe echipe, disputat tot pe trambulina având K 64 de metri, CS Dinamo I, în componența Farkas Hunor, Iulian Pâtea, Eduard Török, a ocupat primul loc – 714.7 p. Pe poziția secundă s-a situat CSS Brașovia – Soos Rareș, Robert Buzescu, Sorin Mitrofan – 592.4 p, pe trei clasându-se CSS Dinamo Râșnov – Radu Păcurar, Daniel Cacina, Paul Ardelean – 580.3 p.

 

http://www.mytex.ro/stiri/184-sport/alte-sporturi/505243-rasnov-azi-e-proba-vedeta-a-nationalelor-de-sarituri-cu-schiurile-rezultatele-din-ultimele-doua-zile.html

Lasă un răspuns