Unirea Principatelor Române a fost celebrată în Piața Unirii, din centrul Râșnovului, eveniment la care au participat sute de persoane.

Ceremonia a început cu un moment solemn, intonarea imnului României. La manifestații au participat militarii Bazei 42 Comunicații și Tehnologia Informației Râșnov, dar și autoritățile locale și județene. Printre oficialități s-au aflat primarul Orașului Râșnov, Liviu Călin Butnariu, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Vestea, prefctul Județului Brașov, Cătălin Văsii, președintele Comitetului Olimpic Sportiv Român, Mihai Covaliu și secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, Puiu Gaspar.

Cei din urmă s-au aflat la ceremonia din Piața Unirii deoarece, odată cu manfestatiile prilejuite de Unirea Principatelor Române, la Râșnov a avut loc și deschiderea oficială a Cupei Mondiale la Sărituri cu Schiurile, feminin.

Astfel, după ceremonia militară a avut loc și înmânarea numerelor de concurs, tuturor sportivelor care vor participa în acest weekend la etapele de cupă mondială la sărituri cu schiurile.

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns