Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea loc in perioada 11-14 august la Rasnov

0
800

Inceput de an in forta pentru Rockstadt Extreme Fest, luna ianuarie avand pregatite sapte noi confirmari pentru festivalul din august: Borknagar (Norvegia), Destruction (Germania), Hocico (Mexic), Infest (Serbia), Gutted (Ungaria), Clitgore (Romania) si Mind Assault (Africa de Sud).

Editia cu numarul IV a ROCKSTADT EXTREME FEST 2016 va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Enumeram trupele ce deja se gasesc pe afisul evenimentului: Parkway Drive, TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation si Misfits.

Alte-sase-confirmari-la-Rockstadt-Extreme-Fest-2016-nbsp

De pe 28 decembrie pana pe 4 martie 2016 pretul unui abonament este de 190 de lei.

Organizatorii reamintesc, pe aceasta cale, faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

mai mult la :  http://www.bestmusic.ro/my-dying-bride/stiri-my-dying-bride/alte-sase-confirmari-la-rockstadt-extreme-fest-2016-148104.html

 

Lasă un răspuns