S-au ales cei mai frumoşi, populari şi eleganţi liceeni din Râşnov

0
953

Liceenii râşnoveni şi-au numărat joi „bobocii”, în cadrul unui evenimentului anual cel mai aşteptat de către elevi, şi anume „Balul Bobocilor”. Elevii de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Râşnov au deschis ziua în paşi de vals, trecând apoi la „Braşoveanca”, muzică populară sau ritmuri moderne ale celor mai celebrii DJ-i din lume.

După probe de cultură generală, creaţie şi inovaţie, au fost aleşi „Regele” şi „Regina” balului, după care, alături de profesori şi invitaţi, au petrecut până la orele serii. teme nu au avut de făcut, pentru că în cadrul instituţiei de învăţământ s-a „decretat” săptămâna de Şcoală Altfel.

„Este o plăcere să le fiu alături tinerilor de la liceul din Râşnov. A fost un eveniment plăcut, atât pentru ei cât şi pentru noi, invitaţii. Le doresc succes şi să aibă parte de realizări în acest an şcolar, dar şi în plan personal”, a spus primarul Râşnovului, Liviu Butnariu.

„Le mulţumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea balului, cadre didactice, elevi, autorităţilor locale şi sponsorilor. A fost o după amiază plăcută, o tradiţie a unităţii noastre, la care ţinem cu toţii mult”, a spus şi prof. Marius Lungu, director al Liceului Tehnologic Râşnov.

www.bzb.ro/stire/

Lasă un răspuns