Bran şi Râşnov, destinaţii preferate de turişti

0
726

Cei care au venit la munte în acest weekend s-au bucurat de peisaje, aer curat și plimbări în natură. Castelul Bran, parcul cu dinozauri și cetatea Râșnov au fost printre cele mai căuate locuri din județul Braşov. Oamenii chiar au stat la cozi pentru a vizita obiectivele turistice. 

Cine este cu cei mici în vacanță zilele acestea nu poate rata singurul parcul tematic cu dinozauri din România, care este la Râșnov. Se întinde pe un un hectar şi jumătate şi are 47 de dinozauri în mărime naturală.

Plimbările sunt o adevărată întoarcere în timp.

„E chiar frumos putem să zice că e un lucru inedit, iei contact cu lumea de acum..cu lumea preistorică să zicem aşa”, turist.

„Din Bucureşti am venit în Râşnov şi am zis să mergem cu copiii la joacă„, turist.

„Cel mai nou şi cel mai atractiv este meteoritul pe care am reuşit să îl aducem la noi în parc. Avem şi două locuri unde turiştii îşi pot face selfie-uri”, Gabriel Bucşa – responsabil al parcului tematic.

La mică distanţă este cetatea Râşnov, una dintre cele mai bine păstrate cetăţi ţărăneşti din Transilvania.

„Extraordinar, nu e prima dată când vin aici, lucruri deosebite pe care merită să le vezi periodic. De unde sunteţi? Din Iaşi”, turist.

Un bilet de intrare la cetatea Râșnov este 12 lei de persoană, la castelul Bran-35 de lei pentru adulți, iar la parcul tematic cu dinozauri 28 de lei.

mai mult la :  www.digi24.ro/regional/bran-si-rasnov-destinatii-preferate-de-turisti-716753

Lasă un răspuns