Jandarmii din Râsnov au pus gând rău „ajutoarelor” lui Moș Crăciun

0
760

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov au continuat acțiunile de prevenire a tăierilor ilegale de material lemnos având ca scop combaterea delictelor silvice în baza legii nr. 171 din 16 iulie 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice și a Codului Silvic actualizat 2016 – Legea 46/2008, republicată.

În urma unei astfel de acțiuni, jandarmii montani din cadrul Postului montan din stațiunea Râșnov au surprins un cetățean cu domiciliul în Râșnov, care dorind să-l „ajute” pe Moș Crăciun a tăiat fără acte sau autorizație un număr de 15 brazi de Crăciun, primind în schimb pentru fapta sa de la ajutoarele Moșului în uniformă, un cadou de 5.000 de lei, însă acest cadou reprezentând o sancțiune contravențională și nu o recompensă pentru fapta sa.
Jandarmii au confiscat brazii care a fost predați în custodie ocolului silvic competent. Jandarmii vor continua aceste acțiuni, atât în zonele de tranzit cât și în imediata apropiere a drumurilor forestiere din zonele stațiunilor turistice montane.

mai mult la :  adevarul.ro

Lasă un răspuns