Oferte turistice pentru sărbătorile de iarnă din Raşnov, epuizate cu multe săptămâni înainte

0
763

Odată cu încheierea sezonul estival, toată lumea se gândeşte la vacanţa de Crăciun şi Revelion. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni îşi promovează ofertele pentru sărbători. În Poiana Braşov şi Râşnov, pachetele de Revelion sunt aproape epuizate.

Râşnovul a intrat în ultimii ani pe harta celor mai căutate zone montane. Vin aici amatorii de sporturi de iarnă şi pasionaţii de competiţii montane, dar şi turiştii atraşi pur si simplu de ofertele localnicilor. Proprietarii de pensiuni s-au pregătit pentru un număr cât mai mare de vizitatori şi în acestă iarnă.

Constantin Ungureanu, preşedintele Asociaţiei Rosenau Turism confirmă: anul acesta stăm foarte bine, unităţile de cazare din Râşnov sunt contractate în proporţie de 85% pentru Revelion, iar pentru Crăciun într-un procent de 40%.

Turiştii vor plăti în perioada Crăciunului între 80 şi 140 de lei de persoană pe zi, dar pentru Revelion cresc între 90 şi 170 de lei.

http://www.gandul.info/stiri/oferte-turistice-pentru-sarbatorile-de-iarna-din-brasov-epuizate-cu-multe-saptamani-inainte-14797545

 

Lasă un răspuns