Oraşul Râsnov : Sfarsit de saptamana plin de activitati la Rasnov,16-18 februarie

0
750

Sfarsit de saptamana plin de activitati la Rasnov. In perioada 16-18 februarie 2018 in Rasnov vor avea loc 3 evenimente de o deosbita importanta locala : Kinderball, Maratonul Zapezii Isostar Rasnov 2018 – Editia a-VII-a si Concursul Local de Vinuri – Cu vinul de acasa – Editia a-V-a.

KINDERBALL – 16 Februarie , ora 17:00 ce se va desfasura la Complexul Panicel
Acest bal reprezinta o traditie a sasilor rasnoveni reluata in anul 2014 cu scopul introducerii elevilor in cultul traditiilor si obiceiurilor saseti , indiferent de institutia la care isi desfasoara activitatea. Pe tonuri de fanfara , copiii vor defila in costume traditionale, vor dansa pe muzica populara germana, traditionalul „Laurenzia”, fiecare copil primind conform traditiei un corn si un suc.

MARATONUL ZAPEZII – ISOSTAR RASNOV 2018 , 17.02.2017, Rasnov, Editia a-VII-a . Probe: 21 km, 30km, 42km, maraton stafeta copii.
Sambata , 17 februarie 2018 va avea loc ediția a VII-a a primului maraton clasic pe zăpadă din Europa, Maratonul Zăpezii Isostar – Râșnov 2018.
Competiția face parte din ciclul de maratoane istorice ”Din dragoste pentru România și istoria ei”, pe care maratoniștii le aleargă în fiecare an în locuri cu semnificație istorică din România, cu scopul de a transmite generațiilor tinere, respect și recunostință pentru înaintașii noștri care au luptat pentru a-și apăra țara.

CONCURSUL LOCAL DE VINURI – CU VINUL DE ACASA – editia a-V-a – 17 Februarie 2018, ora 17:00 ce se va desfasura la Pensiunea Tudor.
Concursul local „Cu vinul de acasa” este organizat de Asociatia Degustatorilor de Vinuri din Rasnov, in vederea testarii calitatii fiecarui vin din gospodaria cetateanului de rand.
Concursul Local de vinuri este deschis tuturor categoriilor de si tipurilor de vinuri , produse pe baza de struguri , iar producatorii trebuie sa aibe minimum de cunostinte in domeniu.

Oraşul Râsnov

Lasă un răspuns