Trei ingineri silvici au adus la Râșnov o lume dispărută de 65 de milioane de ani. „Proba” prin care au fost nevoiți să treacă înainte de a începe proiectul. Generația B

0
845

În drum spre Cetatea Râșnov, în mijlocul pădurii, trei ingineri silvici au recreat o lume dispărută în urmă cu 65 de milioane de ani. Povestea zecilor de exemplare de dinozauri construiți, în mărime naturală, din fibră de sticlă și rășină specială și răspândite pe o suprafață de 1,5 hectare din județul Brașov, a început în urmă cu noua ani în Germania.

Atunci Adrian Apostu (foto), managerul Dino Parc Râșnov, și cei doi asociați ai săi au vizitat un parc de dinozauri de lângă Hanovra și au fost atât de impresionați de ceea ce au văzut încât au vrut să intre imediat în legătură cu realizatorii lui.

„Se numea chiar Dino Park, era foarte bine făcut, într-o zonă foarte izolată, nici autostradă nu avea, dacă vă puteți imagina o zonă din Germania care nu are autostradă, aceea era. Era o pădure care nu spunea mare lucru și totuși avea foarte mare succes. Și atunci n-am gândit: Noi avem totuși păduri foarte frumoase și avem zone mai bune. Cum suntem noi din Brașov, în mod cert vom găsi o zonă mai bună, iar despre calitatea pădurii nici nu mai vorbim”, spune Adrian Apostu.

mai mult la :  https://republica.ro/trei-ingineri-silvici-au-adus-la-rasnov-o-lume-disparuta-de-65-de-milioane-de-ani-proba-prin-care-au-fost

Lasă un răspuns