Trei noi zboruri anunțate în Brașov: spre Paris, Oslo și Dubai / Vor fi 13 curse regulate, dacă se mențin cele actuale, în comparație cu 8, în Sibiu

0
161

Franța UAE și Norvegia, din noiembrie

Operatorul mai adaugă alte trei rute spre Franța, Emiratele Arabe Unite (UAE) și Norvegia din luna noiembrie a acestui an. Nu sunt singurele vești bune, pentru că reprezentanții companiei aeriene au în plan aducerea unei a doua aeronave pentru deservirea operațiunilor din Brașov.

În prezent DAN AIR operează zboruri către zece  destinații de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) asigurând conectivitatea dintre România și alte orașe importante din Europa ca Roma, Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Londra, Barcelona, Madrid, Valencia.

În prezent, aceasta este singura companie care operează zboruri regulate din orașul de sub Tâmpa.

De asemenea, compania maghiară Wizz Air a anunțat zboruri regulate către și dinspre Londra, cu trei frecvențe pe săptămână. Compania a și anunțat programul curselor, începând din luna august, urmând să zboare luni, miercuri și vineri, cu plecări de la orele 13:10, 12:20, respectiv 12:55.

De asemenea, conducerea aeroportului a anunțat că în această toamnă urmează să se concretizeze discuţiile purtate cu compania Universal Air, pentru realizarea de zboruri regulate spre două destinaţii din Israel, Tel Aviv şi Haifa, relatează jurnaliștii brașoveni. La nivel de demersuri este şi deschiderea rutei Braşov – Budapesta – Braşov.

 

/www.turnulsfatului.ro/

Lasă un răspuns