BRAȘOV. Noii soldați profesioniști au depus jurământul militar la Râşnov

0
984

La Centrul 42 Comunicaţii şi Informatică de Sprijin din Râşnov a fost organizată, sâmbătă, o ceremonie de depunere a jurământului militar. 27 de soldaţi profesionişti au depus jurământul militar, în prezenţa comandantului unităţii, colonelul Sorin-Silviu Bălăşescu.

La iniţiativa acestuia, în colaborare cu preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, şi cu acordul conducerii DGASPC Braşov, la ceremonie au asistat şi copii instituționalizaţi din Zărneşti, Râşnov şi Hărman. La final, întreaga asistenţă, inclusive rudele militarilor, a fost invitată la o masă festivă.

Şi militarii din Făgăraş au depus jurământul, sâmbătă dimineaţa. 65 băieţi şi 22 fete din cadrul Centrului de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu” au rostit jurământul de credinţă faţă de ţară. Toţi au urmat cursul de formare pentru soldaţi profesionişti, promoţia „Centenarul Marii Uniri”. Ceremonia militară din faţa Casei de Cultură a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării.

mai mult la  www.mytex.ro

Lasă un răspuns