La casa Moşului din Râşnov s-au strâns şi în acest an sute de scrisori

0
781

Scrierea unei scrisori adresată lui Moş Crăciun este o tradiţie superbă la Râşnov care îi fascinează pe cei mici. Ei petrec o perioada bună de timp gândindu-se la toate cadourile pe care şi le doresc. Şi în acest an Moşul a primit în cutia poştală de la căsuţa sa din Râşnov o grămadă de scrisorele, dar şi de felicitări desenate cu migală de unii micuţi care au vrut să demonstreze astfel că merită să găsească sub brad cadoul pe care şi-l doresc cu atâta nerăbdare.
Dacă unii dintre copii au făcut o introducere la scrisoare pentru a arăta cât au fost cuminţi sau că au învăţat bine, alţii au trecut direct lista de cadouri, fiind siguri că Moşul i-a urmărit tot anul, iar cuvintele lor sunt de prisos.

Scrisori_Mos_Craciun_(1)


Pe lângă dulciuri, maşinuţe sau păpuşele, micuţii râşnoveni au avut şi o serie de dorinţe mai speciale. Pentru fetiţe, anul acesta este la modă Violetta, astfel că acestea îşi doresc cd-uri cu muzica Violettei, dar şi diferite accesorii, cum ar fi huse de telefon sau inele, purtate de către protagonistele acestui serial. Una dintre cele mai râvnite jucării de către fetiţe este păpuşa Baby Amore Pipi Popo, care le face pe micuţe să se simtă mămici, ţinând cont că după ce e hrănită, păpuşica îşi face nevoile şi trebuie schimbată. De asemenea, dacă nu este hrănită plânge, aşa cum face orice bebeluş.

http://www.bzb.ro/stire/la-casa-mosului-din-rasnov-s-au-strans-si-in-acest-an-sute-de-scrisori-a93555

Lasă un răspuns